Στις φετινές γιορτές πίνουμε για καλό σκοπό!

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το botilia.gr σας προσκαλεί στο  Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar κρασιού «A Sip for a Cause» που διοργανώνει για την ενίσχυση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «η Μητέρα».

15 από τους καλύτερους μικρούς Έλληνες οινοπαραγωγούς θα σας περιμένουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα στον πρώτο όροφο του Booze Cooperativa στην οδό Κολοκοτρώνη 57 στο κέντρο της Αθήνας.

Ελάτε να δοκιμάσετε κάποια από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά και, με τη βοήθεια των sommeliers του botilia.gr, να επιλέξετε και να κάνετε τις αγορές σας για τα γιορτινό  τραπέζι αλλά και τα δώρα σας.

Μια ακόμη έκπληξη σας περιμένει από το botilia.gr!

Γνωρίστε πρώτοι το mySommelier, την καινοτόμο υπηρεσία του botilia.gr που γίνεται ο προσωπικός σας sommelier και δημιουργώντας το γευστικό σας προφίλ, επιλέγει τα καταλληλότερα κρασιά για εσάς!

Κάνοντας τις αγορές σας στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Κρασιού «A Sip for a Cause»  του botilia.gr ενισχύετε την προσπάθεια του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «η Μητέρα» που αποτελεί ένα από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα και φέτος κλείνει 60 χρόνια προσφοράς στο παιδί και την οικογένεια.

a sip for a cause posterr

Πληροφορίες
Σάββατο 19/12 και Κυριακή 20/12
Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 20:00
Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα

Λίγα λόγια για το Botilia.gr
Το botilia.gr είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του κρασιού προσφέροντας σε τιμή οινοποιείου, τα καλύτερα κρασιά Ελλήνων οινοπαραγωγών, αυστηρά επιλεγμένα από ομάδα ειδικών οινολόγων και sommeliers.

Με τη νέα προσωποποιημένη υπηρεσία mySommelier του botilia.gr απόκτησε τον προσωπικό σου sommelier και αφαίρεσε όλη την πολυπλοκότητα και την αμφιβολία από τη διαδικασία επιλογής κρασιού. Δημιούργησε το ατομικό «Γευστικό Προφίλ» σου και άσε τον mySommelier να βρει και να προτείνει ακριβώς τα κρασιά που ταιριάζουν και ικανοποιούν απόλυτα τις γευστικές σου προτιμήσεις και απαιτήσεις.

Λίγα λόγια για το Μητέρα
Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού “Η Μητέρα” ιδρύθηκε το 1955 και διευθύνει τρία παραρτήματα: το Αναρρωτήριο Πεντέλης, την Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας” και την Παιδόπολη “Αγία Βαρβάρα”. Σκοπός του Κέντρου είναι η περίθαλψη απροστάτευτων παιδιών, τα οποία έχουν την ανάγκη της φροντίδας της Πολιτείας. Το Κέντρο φιλοξενεί σήμερα 86 παιδιά, από νεογέννητα έως 6 ετών.

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X