Πριν το The Hope Six Demolition Project ήταν τα Somerset House Sessions, ηχογραφήσεις που πήραν την τελική τους μορφή στο ένατο άλμπουμ της PJ Harvey. Η καλλιτέχνιδα μαζί με την ανακοίνωση για τη νέα ευρωπαϊκή περιοδεία της έδωσε… διπλή χαρά στο κοινό της με ένα κομμάτι από εκείνες τις ηχογραφήσεις που δεν κατάφεραν να μπουν στο άλμπουμ.

Το κομμάτι που έχει τον τίτλο Guilty ηχογραφήθηκε τον Ιανουάριο του 2015, όπου, θυμίζουμε, το κοινό είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί την PJ Harvey με τη μπάντα της “επί το έργον”. Το artwork που το συνοδεύει είναι της Michelle Henning.

Άκουσε το κομμάτι εδώ:

 

 

Και δες όλες τις στάσεις της ευρωπαϊκής της περιοδείας στον Summerrainradio.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια