Πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη σήκωσαν στον χτεσινό αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ομάδα του Ισραήλ, οπαδοί του Παναθηναϊκού. Το πάνο έγραφε “Λευτεριά στην Παλαιστίνη” και αποτελεί τη δεύτερη δράση αλληλεγγύης μέσα σε λίγες ημέρες, μετά το αντίστοιχο πανό που σήκωσαν οπαδοί της ΑΕΚ στον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η εικόνα του “πράσινου” πανό έκανε το γύρο του διαδικτύου όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, καθώς επρόκειτο για αγώνα της Ευρωλίγκα και αυξάνει περαιτέρω την πίεση που ασκείται στο Ισραήλ, που μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ από τις Η.Π.Α ως πρωτεύουσα της χώρας, έχει προχωρήσει σε σειρά εκτελέσεων και συλλήψεων.

Και το πανό των οπαδών της ΑΕΚ

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια