Στο Μεταξουργείο ζει το καρναβάλι [PHOTOS]

Για όγδοη συνεχή χρονιά, οι δρόμοι του Μεταξουργείου πλημμύρισαν με χρώμα, κέφι και χορό. Το ραντεβού είχε δοθεί για σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Αυδή για την καθιερωμένη παρέλαση στους γύρω δρόμους.

Η όμορφη γειτονιά του Μεταξουργείου γέμισε με χαρούμενους καρναβαλιστές, αυτοσχέδια δημιουργικά άρματα, ομάδες κρουστών και ζογκλέρ που παρέλασαν όλοι μαζί στο πιο αυθεντικό καρναβάλι της Αθήνας.

Ένα φασαριόζικο, αυτοσχέδιο αποκριάτικο street party με χορό, τραγούδι και λογής λογής δρώμενα μέχρι να πέσει η νύχτα.

*Επιμέλεια: Ηλέκτρα-Ήλια Χατζηκάλφα

*Φωτογραφίες: Θεόφιλος Μανόλογλου

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια