Τη στήριξή της στον Τζούλιαν Ασάνζ εκφράζει η Πάμελα Άντερσον, που τον τελευταίο καιρό παίρνει συχνά θέση πάνω σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.

Λίγο μετά την είδησή της σύλληψής του ιδρυτή των wikileaks, έγραψε στο twitter:

“Είμαι σοκαρισμένη. Δεν μπορούσα να ακούσω καθαρά τι είπε. Δείχνει πολύ άσχημα. Πώς μπόρεσες Εκουαδόρ; (Γιατί σας εξέθεσε) Πώς μπόρεσες Ηνωμένο Βασίλειο; Φυσικά είσαι το π.. της Αμερικής και χρειάζεσαι να αλλάξετε πορεία από την ηλίθια προσέγγισή σας στο Brexit”

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]