Το δικό του μήνυμα μέσω του twitter έστειλε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, για το προσφυγικό ζήτημα, με τον μπασκετικό κόσμο να έχει κάνει εδώ και καιρό σημαντικές προσπάθειες για να βοηθήσει τους χιλιάδες πρόσφυγες που ψάχνουν μία καλύτερη ζωή στην Ευρώπη.

Ο Ισπανός κόουτς αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο νησί της Λέσβου γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμός πως: “Πρέπει να βοηθήσουμε το τεράστιο έργο της οργάνωσης Proactiva Open Arms η οποία σώζει στη Λέσβο ζωές ανθρώπων που το μόνο που θέλουν είναι να επιβιώσουν”

 

Πηγή: Eurohoops.net

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X