Πριν λίγες μέρες οπαδοί του ΑΠΟΕλ σήκωσαν φασιστικό πανό με με αφορμή την επέτειο των 44 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Το πανό έγραφε «Πολυτεχνείο 1973-2017, 44χρόνια ψέματα».

Προχτές ο σύνδεσμος οπαδών Navajo της Παναχαϊκής απάντησε στη φασιστική ενέργεια οπαδών του ΑΠΟΕΛ στον εντός έδρα αγώνα με τον Κισσαμικό. Στο δικό τους πανό έγραφαν οι Navajo: “Είστε της Κύπρου η ντροπή – Είναι ψέματα το πραξικόπημα και η εισβολή;”

Δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δείχνουν τις εθνικιστικές και φασιστικές τους τοποθετήσεις. Αυτή τη φορά όμως δεν έμεινε η δράση τους αναπάντητη.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X