Μεγάλη συναυλία στήριξης για τα 2 χρόνια της «Εφ.Συν.» στο Gazarte, αύριο Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου.

Παίζουν κατά σειρά εμφάνισης οι Παύλος Παυλίδης, Ανδριάνα Μπάμπαλη and the Dub Colors και η Δήμητρα Γαλάνη.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 και μισή ακριβώς, με τον Παύλο Παυλίδη και την μπάντα του να ανεβαίνουν πρώτοι στη σκηνή σε μια unplugged εμφάνιση. Θα ακολουθήσει η Ανδριάνα Μπάμπαλη με τους Dub Colours. Γύρω στις 11 και μισή θα πάρει τη σκυτάλη η Δήμητρα Γαλάνη μαζί με τους μουσικούς της.

Ενδιάμεσα στις εμφανίσεις θα δίνει ρεσιτάλ stand up comedy ο Σίλας Σεραφείμ.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ για τους καθήμενους και 10 ευρώ για τους όρθιους.
Το εισιτήριο είναι φτηνό, μόνο και μόνο για να καλυφθούν τα έξοδα. Δεν περιλαμβάνεται ποτό στην τιμή.

afisa-sinaulia-efsyn

Μουσική θα παίζουν δύο γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ο Γιώργος Μουχταρίδης του «Pepper 96,6» και ο Ξενοφώντας Ραράκος του «Μελωδία 99,2». Μαζί, δίπλα δίπλα. Μάχη μέχρις εσχάτων.

Για εισιτήρια μέσω διαδικτύου στο viva.gr – τα βγάζετε και τα τυπώνετε την ίδια ώρα. Εισιτήρια υπάρχουν στα Public, στον Ιανό, στα Παπασωτηρίου, στα Seven Spots και στο Gazarte (όπως και το βράδυ της συναυλίας).

Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Στάση μετρό Κεραμεικός

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X