Το ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης της Κινητοποίησης Ενάντια στο Φράχτη του Έβρου με γενικό σύνθημα Ανοιχτά Σύνορα – Πρόσφυγες Καλοδεχούμενοι. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, από τις 20:00, στο χώρο του Πολυτεχνείου με τη συμμετοχή των Baildsa, Johnny Carbonaras, Kazoo και Super Stereo.

Τη συναυλία θα ακολουθήσει διήμερο διαδηλώσεων σε Αλεξανδρούπολη και Έβρο. Συγκεκριμένα, στις 23 Ιανουαρίου, στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση με σημείο έναρξης το Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης ενώ την επομένη, 24 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί πορεία στο Φράχτη και τους Κήπους, από τις 12:00.

Για τους συμμετέχοντες από Θεσσαλονίκη, η αναχώρηση έχει οριστεί για το πρωί της 23ης Ιανουαρίου, στις 8:00 από τον σταθμό του ΟΣΕ. Λεπτομέρειες – δηλώσεις συμμετοχής στη διαδήλωση γίνονται στα τηλέφωνα 6936127797 και 697477082 ενώ το κόστος της μετακίνησης είναι στα 15€.

baildsa

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X