Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tvxs.gr μεγάλη επιχείρηση της διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στη Βόρειο Ελλάδα έχει ξεκινήσει για την εξάρθρωση σπείρας που διευκόλυνε την είσοδο στην χώρα, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, παράτυπων μεταναστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, έως χθες το βράδυ είχαν συλληφθεί δύο αστυνομικοί και ένας ιδιώτης.

Τα τελευταία χρόνια οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, φέρονται ότι συμμετείχαν σε κύκλωμα που προωθούσε παράτυπους μετανάστες από την Τουρκία στη Ελλάδα με βάρκες μέσω του ποταμού Έβρου.

Από τις αρχές καλοκαιριού κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων παρακολουθούσε στενά τις παράνομες δραστηριότητες των δύο αστυνομικών και χτες το πρωί τους πέρασε χειροπέδες.

Συνελήφθη ακόμη ένας αγρότης κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των Τούρκων και Ελλήνων διακινητών.

Το κύκλωμα είχε απλώσει τα πλοκάμια του σε Βουλγαρία, Ελλάδα και Τουρκία και περνούσε από την περιοχή του Έβρου μετανάστες και πρόσφυγες, και στη συνέχεια με αυτοκίνητα τους προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X