Συνεργασία του υπόδικου, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση με τη δημοτική αρχή στον δήμο Καλαμάτας που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και την τοπική εφημερίδα Ελευθερία, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Πέτρου Κλάδη και τον ορισμό του Σαράντου Μαρινάκη στη θέση του αντιδημάρχου, στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο έγινε γνωστή και η συνεργασία της δημοτικής παράταξης του τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση με τη δημοτική αρχή του Θανάση Βασιλόπουλου και ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των προσώπων που τοποθετούνται στην ηγεσία των νομικών προσώπων και των δημοτικών επιχειρήσεων.

Παραιτήθηκε ο Τάσος Νιάρχος από το ΚΚΕ
Η ΕΡΤ σημειώνει ακόμη ότι ο δήμαρχος κράτησε για τον ίδιο τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ ενώ από τη δημοτική αρχή ο κ.Κουκούτσης προτείνεται ως μέλος στα Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπως επίσης και για την προεδρία του «Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας – Μεσσήνης». Αναπληρωματικός ήταν ο Τάσος Νιάρχος από την «Λαϊκή Συσπείρωση», που όμως παραιτήθηκε από τη θέση, λόγω της διαφαινόμενης συνύπαρξης στη διοίκηση με τον πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή.

Σε ανακοίνωση καταπέλτη πριν τη συνεδρίαση είχε προχωρήσει η «Λαϊκή Συσπείρωση»: «Ο ναζί δημοτικός σύμβουλος μπορεί να αποποιείται την ιδιότητα του στελέχους της ΧΑ (όπως και οι περισσότεροι πρώην βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης τώρα που καταρρέει), όμως δεν ξεχνάμε τις επιθέσεις σε ανήμπορους μετανάστες στην περιοχή της Ράχης, ούτε βέβαια και τις δεκάδες επιθέσεις εναντίον εργατών, κομμουνιστών και τη δολοφονία Φύσσα πριν 6 χρόνια. Στη δίκη της Χρυσής Αυγής έχει αποκαλυφθεί και στον πλέον δύσπιστο ο ναζιστικός χαρακτήρας της, τα εγκλήματά της που καλύπτουν όλο τον ποινικό κώδικα».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια