Συνεργεία του δήμου Αθηναίων με τη συνδρομή της αστυνομίας απομάκρυναν νωρίς το πρωί της Παρασκευής το κοντέινερ που βρισκόταν στην πλατεία Εξαρχείων.

Υπάλληλοι του δήμου κάνοντας χρήση γερανοφόρου οχήματος μετέφεραν από την πλατεία το κοντέινερ που είχε τοποθετηθεί πριν από περίπου δύο χρόνια από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου με στόχο όπως είχε ανακοινωθεί να μην καταλαμβάνεται ο χώρος από τους εμπόρους ναρκωτικών.

Σε μια επιχείρηση εντυπωσιασμού και σε ζωντανή μετάδοση από τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, η περιοχή παρέμεινε αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του κοντέινερ.

Τι περιείχε όμως το περίφημο κοντέινερ;

Αντιγράφουμε από το twitter της Αλέκας Ζορμπαλά

Να το κοντέϊνερ που στήθηκε στρατιωτικού τύπου επιχείρηση με ένστολους με προτεταμένα όπλα για να το ξηλώσουν Άντρο ανομίας! Βιβλία πούλαγε κ αντάλασσε Εγκληματική Πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα! φρεσκοπλυμένη η Πλατεία αποδίδεται σε ναρκέμπορους και συμμορίες.

Πηγή: Aleka Zorbala, efsyn.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια