Μία σκελετωμένη σκυλίτσα έκανε την εμφάνισή της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου λίγο πριν την παράσταση του Αισχύλου που παίχτηκε Παρασκευή και Σάββατο στα πλαίσια του φετινού Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Μία σκελετωμένη σκυλίτσα έκανε την εμφάνισή της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου λίγο πριν την παράσταση του Αισχύλου που παίχτηκε Παρασκευή και Σάβατο στα πλαίσια του φετινού Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Κάποιοι από τους θεατές ενοχλήθηκαν από την παρουσία της και ζήτησαν να απομακρυνθεί από το σημείο, χωρίς να της προσφέρουν κάποια βοήθεια, κάτι να φάει, έστω λίγο νερό να πιεί…

Το γεγονός γνωστοποίησε ο Κυριάκος Ζηλάκος μέσω της σελίδας τους στο facebook με την φωτογραφία να κάνει το γύρο του Διαδικτύου και να προκαλεί πλήθος αντιδράσεων για την αδιαφορία του κοινού της Επιδαύρου που δεν συνέτρεξε να βοηθήσει το άτυχο αδέσποτο.

Σκελετωμένος σκύλος στην Επίδαυρο

Τελικά, την σκυλίτσα, που ονομάστηκε Αυγή, την έσωσε ο γνωστός φιλόζωος από το Ναύπλιο Στέλιος Κυριάκου και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε κτηνιατρείο γιατί η κατασταση της είναι κρίσιμη.

Σκελετωμένος σκύλος στην Επίδαυρο

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X