Δεν αργεί η ώρα που θ’ απελευθερωθώ από τη σκέψη σου, που θα λυτρωθώ από εσένα. Και θα το καταφέρω αγαπώντας σε περισσότερο, με της αγάπης το άμετρο μέτρο που είναι η ανιδιοτέλεια

Δεν έχω πια την ανάγκη ούτε γράμματα να σου γράφω, ούτε να θέλω να σε πληγώσω και να σε πονέσω. Θα ήταν άλλωστε κουτό να θέλω να πληγώσω τον εαυτό μου… γιατί αγαπώντας σε σ’ έχω μέσα μου. Σ’ αγαπώ τόσο που μου φτάνει.

Στέλνω την αγάπη μου παντού και μπορείς όποτε θέλεις να την ακούς και να σε συντροφεύει… Έπαψα πια να προσπαθώ να σε διορθώσω και να σε αλλάξω. Αποδέχομαι την διαφορετικότητά σου και δεν την κρίνω πια. Φεύγω μακριά σου για να σε αφήσω ν’ απελευθερωθείς, ν’ απελευθερωθώ κι εγώ…

Άλλαξε η ζωή μου με την παρουσία σου και το διαπιστώνω τώρα που δε σ’ έχω πια σε αυτή… Δεν έδωσες ζωή μόνο στο κορμί μου, μα και στην ψυχή μου και αυτό είναι το δυσκολότερο… Μου έδωσες ελπίδα γι’ αυτά που θα ‘ρθουν και θα ζήσω στο μέλλον.

Σ’ ευχαριστώ!

Θ.Π.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

Αρθρογράφος

3pointmagazine.gr

To 3pointmagazine.gr είναι αυτοδιαχειριζόμενο μέσο που δεν έχει εκδότες και διευθυντές σύνταξης, ούτε κομματικές και οικονομικές εξαρτήσεις. Ένα μικρό πείραμα που μεγαλώνει διαρκώς, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί τα κυρίαρχα, παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Σχετικά Άρθρα

X