Μαζί με τα χαράτσια ακριβαίνουν και τα μυστήρια γιατί η εκκλησία δεν βγαίνει εν μέσω κρίσης .Είναι γνωστή εξάλλου η οικονομική αδυναμία της Εκκλησίας που συνέχεια εφευρίσκει καινούριους τρόπους ώστε να καταφέρνει να επιβιώσει με τα δυσβάσταχτα έξοδα που έχεις αφενός και την εξαντλητική φορολογία που της επιβάλει το κράτος αφετέρου.

Έτσι, μετά από δηλώσεις του Μητροπολίτη της Φθιώτιδας κατέστη φανερό ότι σε  καμία ενορία του συγκεκριμένου νομού, μετά από την 1η Ιανουαρίου δεν θα τελεστεί ξανά διπλό μυστήριο (γάμος – βάπτιση). Ο Μητροπολίτης ισχυρίζεται ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε για να τελούνται με το σωστό τρόπο και τα δύο μυστήρια, εμείς οι υπόλοιποι βέβαια πιστεύουμε  ότι ο λόγος είναι διαφορετικός. Ίσως για να αναγκάζονται τα ζευγάρια να πληρώνουν διπλά την εκκλησία και αυτή σαφώς να εξασφαλίζει περισσότερα χρήματα. Μάλιστα ο Μητροπολίτης κάλεσε τα ζευγάρια να μειώσουν τα έξοδα από τη διασκέδαση καθώς είναι απαράδεκτο να αφήνουν μόλις 20-30 ευρώ στη φτωχή εκκλησία!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X