Διαδρομές αγροτικές, διαδρομές αστικές, διαδρομές υπέργειες, διαδρομές υπόγειες, διαδρομές ηλιόλουστες, διαδρομές συννεφιασμένες, διαδρομές παραθαλάσσιες, διαδρομές ορεινές. Όλα αυτά σε δύο μόλις λεπτά, που μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, με μαγευτικό μάλιστα τρόπο.

Στο video “Google Street View Hyperlapse” της ομάδας νεαρών, Teehan+Lax Labs, ταξιδεύουμε με φοβερή ταχύτητα στους δρόμους του κόσμου, οι οποίοι αποτελούν προϊόν συρραφής πολλών φωτογραφιών και παρατηρούμε μέρη που, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ίσως να μην είχαμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε και να απολαύσουμε.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια