Πώς θα ήταν να μπορούσες να ταξιδέψεις μέσα σε τρία λεπτά σε 19 ευρωπαϊκές πόλεις και να δεις 28 σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία;

Ο 23χρονος φωτογράφος Luke Shepard δημιουργεί το “Nightvision”, ένα βίντεο που φτιάχτηκε για να μας ταξιδέψει στην ομορφιά της αρχιτεκτονικής σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Ο ίδιος γράφει στο site του: «ταξίδεψα με έναν φίλο μου σε χώρες της Ευρώπης με τη φιλοδοξία να απαθανατίσουμε τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά αρχιτεκτονικά μνημεία με έναν καινούριο και μοναδικό τρόπο». Μέσα σε 90 μέρες, 36 διαφορετικές πόλεις σε 21 χώρες της Ευρώπης και 20 000 φωτογραφίες είναι ο απολογισμός του ταξιδιού τους. Στο “Nightvision” μπορούμε να θαυμάσουμε 28 σπουδαία αρχιτεκτονικά μνημεία σε 19 ευρωπαϊκές πόλεις και όλα σε νυχτερινή προβολή…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X