Ο Αντώνιος Ρέλλας είναι γνωστός σκηνοθέτης και Άτομο με Αναπηρία. Σήμερα έγινε μάρτυρας ενός τροχαίου, ενώ έπεσε και θύμα του τραμπουκισμού του οδηγού προκάλεσε και το ατύχημα.

Ο σκηνοθέτης διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία του σε μια ανάρτηση στο Facebook:  «Σήμερα το πρωί έγινα μάρτυρας ενός τροχαίου ατυχήματος. Το ταξί που βρισκόταν μπροστά μου στο φανάρι εντελώς αδικαιολόγητα παρέβλεψε τον ερυθρό σηματοδότη και μπήκε στην διασταύρωση. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το 2 ταξί που ερχόταν κατέληξε πάνω στην διαχωριστική νησίδα. Από την πρόσκρουση ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά κατέρρευσε ο στύλος του δημόσιου φωτισμού κάνοντας το σκηνικό ακόμα πιο εφιαλτικό. Από το προπορευόμενο σε εμένα ταξί βγήκε ο οδηγός του και ταυτόχρονα νεαρός συνοδηγός από το 2 τρακαρισμένο όχημα. Διέκρινα από την ανοικτή πόρτα του συνοδηγού ότι είχαν ανοίξει και οι 2 αερόσακοι του οχήματος και ο οδηγός ήταν τραυματισμένος στο πρόσωπο γεμάτος αίματα. Ο οδηγός του προπορευόμενου σε εμένα ταξί με πλησίασε και ρώτησε αν είδα τι έγινε. Του είπα αμέσως ότι έφυγε με κόκκινο και τότε άρχισε να μου λέει ότι πρέπει να φύγω και δεν έχω καμιά δουλειά εκεί. Του είπα αμέσως να τσεκάρει αν είναι καλά ο οδηγος του άλλου ταξί , τον ενημέρωσα ότι δεν μπορώ να βγω από το όχημα μου άμεσα και ότι είμαι κινητικά ανάπηρος. Πήγε προς την μεριά του δεύτερου ταξί και άρχισε να μαλώνει με τον τραυματισμένο συνάδελφο του. Κάλεσα την τροχαία και το ΕΚΑΒ και περίμενα να έρθουν. Ο οδηγός του ταξί συνέχισε να τραμπουκίζει τον τραυματισμένο συνάδελφο του αλλά και εμένα λέγοντας μου ότι είμαι βλαμμένος και δεν μετράει η μαρτυρία μου λόγο αναπηρίας.. Η τροχαία έφτασε μετά από 20 λεπτά, έδωσα τα στοιχεία μου και αποχώρησα. 2 πράγματα κρατάω απο την σημερινή εμπειρία. Η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και η ρητορική μίσους από τον υπαίτιο του τροχαίου. Καλημέρα σας».

 

Πηγή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X