ΟΧΙ στους ατέρμονους εσωτερικούς διαλόγους που μας τρώνε τα σωθικά. Να τις φωνάζουμε τις λέξεις. Να παίρνουν σάρκα και οστά οι φόβοι. Να βλέπουμε τον αντίπαλο.
ΟΧΙ στο δήθεν, στο ψεύτικο, στο κάλπικο. Να έχει υπόσταση η πραγματικότητα. Οι αδυναμίες είναι για το ανθρώπινο είδος.
ΟΧΙ στη σιωπή. Λαιμητόμος πάνω από τα κεφάλια μας. Σκουλήκι που σιγοτρώει ψυχές.
ΟΧΙ στα παγωμένα χαμόγελα. Η καρδιά έχει ανάγκη τη ζεστασιά. Να φωτίσει σκοτάδια.
ΟΧΙ στο ελάχιστο της αγάπης. Εκείνη είναι άμετρη, επαναστάτρια, πεισματάρα.
Δεν πληγωθήκαμε ποτέ. Μόνο κάτι βράδια ατέλειωτα γλείφαμε τα πόδια μας που πάτησαν αγκάθια και δεν προλάβαμε να βροντοφωνάξουμε όλα τα ΟΧΙ που μας έκλεισαν το λαιμό…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X