Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι έχουμε συλλάβει τον εαυτό μας να μιμείται κάποιο σατανικό γέλιο. Στις περισσότερες των περιπτώσεων αν όχι σε όλες, κάποιο φιλμ οφείλεται γι’ αυτή την όχι και τόσο… ώριμη συμπεριφορά μας!

Από μία ταινία κινουμένων σχεδίων μέχρι ένα θρίλερ, κάποιος ήρωας-πρωταγωνιστής θα έχει αναλάβει τα χρέη του κακού και στην κορύφωση των σχεδίων του γελά χαιρέκακα γι’ αυτό που περιμένει τους εχθρούς του.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα 100 πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα από ταινίες που σημάδεψαν τη μνήμη μας για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Από το σαρκαστικό γέλιο του Μπραντ Πιτ μέχρι αυτό της ούτως η άλλως διαβολικής φυσιογνωμίας του Τζακ Νίκολσον!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

Αρθρογράφος

3pointmagazine.gr

To 3pointmagazine.gr είναι αυτοδιαχειριζόμενο μέσο που δεν έχει εκδότες και διευθυντές σύνταξης, ούτε κομματικές και οικονομικές εξαρτήσεις. Ένα μικρό πείραμα που μεγαλώνει διαρκώς, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί τα κυρίαρχα, παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Σχετικά Άρθρα

X