Τα μάτια πολλών ζώων είναι τόσο διαφορετικά από τα ανθρώπινα που πολύ εύκολα θα μπορούσε κάποιος να τα χαρακτηρίσει εξωγήινα. Ο φωτογραφικός φακός του Suren Manvelyan κατάφερε να απαθανατίσει με ειδικό φακό τις κόρες των ματιών διαφόρων ζώων δημιουργώντας ένα φοβερό οπτικό αποτέλεσμα.

Οι φωτογραφίες πραγματικά μαγεύουν και εντυπωσιάζουν, όπως αυτή του Λάμα ή της αγελάδας. Χάρις στο φακό του Manvelyan έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μαγευτική οπτική των ματιών των ζώων που δεν γνωρίζαμε και δεν μπορούσαμε να δούμε με γυμνό μάτι.

matiazwwn1

 1.    Λάμα

matiazwwn2

2.    Αγελάδα

 matiazwwn3

3.    Άλογο

matiazwwn4

4.    Ιπποπόταμος

matiazwwn5

5.    Χάσκι

 matiazwwn6

6.    Τσιντσιλά

 matiazwwn7

7.    Σαύρα

matiazwwn8

8.    Πύθωνας

matiazwwn9

9.    Κροκόδειλος

matiazwwn10

10.     Σιαμαία γάτα

 Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στην προσωπική του σελίδα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X