Τα μεγάλα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στο Ρυθμός Stage

Πέμπτη 5 Μαΐου

Την Πέμπτη 5 Μαΐου στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage, ο Σταύρος Αβράμογλου και η Τέτη Ρενέζη θα τραγουδήσουν τα μεγάλα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, με  την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 90 χρόνων του. Τα ωραιότερα τραγούδια του θα ερμηνευτούν από τους δύο ταλαντούχους καλλιτέχνες με τη συνοδεία εξαμελούς εξαιρετικής ορχήστρας. Την ορχήστρα διευθύνει ο Θανάσης Βασιλάς.

Παίζουν οι μουσικοί:
Μπουζούκι: Θανάσης Βασιλάς
Μπουζούκι: Γιάννης Ματσούκας
Πιάνο: Γιάννης Μπελώνης
Μπασο: Σταύρος Καβαλιέρος
Κιθάρα: Βαγγέλης Κονταράτος

theodorakis_poster

Ρυθμός Stage
Πέμπτη 5 Μαΐου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
www.rythmosstage.gr 
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος στο μπαρ: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X