“Μην κρίνεις για να μην κριθείς”, “Μην κάνεις αυτά που δεν θες να σου κάνουν” είναι δύο παροιμίες που χρησιμοποιούμε συχνά. Θα μπορούσε να υπάρξει κάλλιστα μία ακόμα που μοιάζει με τις παραπάνω η οποία να λέει: “Μην κάνεις κάτι που δεν θέλεις να κάνουν τα παιδιά σου”.

Τα παιδιά σε μικρές ηλικίες διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους. Το παράδειγμά τους στην καθημερινότητα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τους γονείς τους. Γι’ αυτό ο κάθε γονιός, πριν κάνει οτιδήποτε μπροστά στα παιδιά του θα πρέπει να το σκεφτεί, όχι μία αλλά δύο και τρεις φορές. Γιατί ό,τι κι αν κάνει ο πατέρας ή η μητέρα του, θα το θεωρήσει σωστό και θα κάνει το ίδιο στο μέλλον.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X