Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τους θρυλικούς Ramones και μετά το πολύ επιτυχημένο live – αφιέρωμα που πραγματοποιήθηκε στο Κύτταρο, ακολουθεί μία πολύ ιδιαίτερη έκθεση ζωγραφικής και σχεδίου στην Ίντριγκα (Θεμιστοκλέους & Δερβενίων 60, Εξάρχεια).

Δέκα παιδιά ηλικίας από 12 έως 16 ετών ακούν τα κομμάτια των Ramones και εμπνέονται! Μαζί τους θα συμμετάσχουν οι σκιτσογράφοι Θανάσης Πετρόπουλος και Αντώνης Βαβαγιάννης.

Η έκθεση θα ξεκινήσει το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015.

Με την υποστήριξη του Ramones Greek Fan Club και των Αντισωμάτων!

Ramones ekthesi

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια