Το εμβληματικό τραγούδι των Beatles με το ξεκάθαρο μήνυμα της αγάπης είναι η έμπνευση του τίτλου του έργου του Βρετανού Μάικ Μπάρτλετ «Love love love» που ανεβάζει η Μαριάννα Κάλμπαρη στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν.

Αφετηρία του έργου είναι η γνωριμία του Κεν και της Σάντρα το 1967 λίγο πριν τον Μάη του ’68. Στην εξέλιξη του έργου βλέπουμε το ζευγάρι αυτό το 1990 και το 2011. Σε τρεις πράξεις απεικονίζεται η σχέση τους, η σχέση τους με τα παιδιά τους και οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της εκάστοτε εποχής. Το βραβευμένο κοινωνικό έργο του Μπάρτλετ γράφτηκε το 2010 και παρουσιάζεται σαν ένα ξέφρενο πάρτι που ξεκίνησε από τους χίπηδες των 60’s και φτάνει μέχρι σήμερα, στα χρόνια της κρίσης όπου το πάρτι τελειώνει όποτε τα ερωτήματα που εγείρονται είναι ποιός έχει την ευθύνη και ποιός θα πληρώσει τα σπασμένα.

Ο Μάικ Μπάρτλετ γεννήθηκε το 1980 στην Οξφόρδη. Σπούδασε φιλολογία και θέατρο και έχει γράψει αρκετά θεατρικά έργα. Έγινε γνωστός από το έργο «Cock» ενώ πολλά από τα έργα του έχουν βραβευτεί. Το «Love love love» βραβεύτηκε ως το καλύτερο νέο έργο της χρονιάς 2011 στα Theatre Awards UK.

Κατά την περίοδο των γιορτών και με αφορμή το περιεχόμενο του έργου το ταμείο του θεάτρου κάνει δώρο το ένα από τα δύο εισιτήρια όταν πρόκειται για γονιό που συνοδεύεται από το παιδί του.


Σκηνοθεσία:
Μαριάννα Κάλμπαρη
Σκηνικά/Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Παίζουν: Διαμαντής Καραναστάσης, Άννα Κουτσαφτίκη, Νέστωρ Κοψίδας, Ειρήνη Στρατηγοπούλου, Κώστας Σιλβέστρος

Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, Φρυνίχου 14 Πλάκα
Τηλ. 210-3222464

Πέμπτη & Παρασκευή
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Φοιτητικό, νέοι κάτω των 25 ετών, άνεργοι (ΟΑΕΔ): 10 ευρώ
Σάββατο & Κυριακή
Γενική είσοδος: 20 ευρώ
Φοιτητικό: 15 ευρώ

*Για το πρόγραμμα των γιορτών δείτε εδώ: www.theatro-technis.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X