Είστε αναποφάσιστος/η; Δεν ξέρετε πού να το ρίξετε; Είστε… μετέωροι σαν τον Απόστολο Κακλαμάνη, ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΓΑΠ; Δεν είναι και προς θάνατον…

Ακόμη κι αν δεν βγάλατε άκρη ούτε μετά το ζωδιακό debate που παρουσιάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Για να πάτε γεμάτοι αυτοπεποίθηση στο εκλογικό σας κέντρο!

Η δημιουργική ομάδα της «Σαλαμάνδρας» έφτιαξε ένα αψεγάδιαστο τεστ που θα σας οδηγήσει στο να πάρετε την κατάλληλη απόφαση και να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία για το τι θα ψηφίσετε μόλις βρεθείτε εντός του παραβάν.

Το τεστ βασίζεται στην αλάνθαστη μέθοδο που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και το Cosmopolitan για τις σχέσεις, τα κερατώματα, τους χωρισμούς και λοιπά. Με λίγα λόγια τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

Ξεκινάμε…

Επιλέξτε μία από τις παρακάτω πέντε απαντήσεις σε κάθε μία από τις ερωτήσεις:

1. Ποια ώρα της ημέρας προτιμάτε να κάνετε σεξ;

Α) Πρωί

Β) Όλες τις ώρες το ίδιο μου φαίνεται

Γ) Βράδυ (παραδοσιακά)

Δ) Ας κάνω σεξ κι ας είναι και το χάραμα

Ε) Το Β και το Δ μαζί

2. Ποιον ξένο πολιτικό θαυμάζετε περισσότερο;

Α) Γιούνκερ

Β) Ιγκλέσιας

Γ) Πούτιν

Δ) Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ε) Όλοι καλοί είναι

3. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας δημοσιογράφος;

Α) Όλοι του ΑΝΤ1

Β) Ο Νίκος Χατζηνικολάου

Γ) Ο Τέρενς Κουίκ

Δ) Ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ε) Η Όλγα Τρέμη

4. Αν είχατε χρέος 300 δισ. ευρώ πώς θα το καλύπτατε;

Α) Θα έκλεβα από τους φτωχότερους

Β) Θα τύπωνα δικά μου χρήματα

Γ) Θα αρνιόμουν ότι χρωστάω

Δ) Θα πήγαινα σε λογιστή να μου βρει μια λύση

Ε) Όλα τα παραπάνω μαζί

5. Ποια είναι η χειρότερη καταστροφή που μπορείτε να φανταστείτε;

Α) Να βγούμε από το ευρώ

Β) Να ξαναβγεί ο Σαμαράς

Γ) Να κυβερνήσει μόνος του ο Τσίπρας

Δ) Να σβήσει ο ήλιος

Ε) Το Β και το Γ μαζί

6. Ποιον από τους παρακάτω ηθοποιούς προτιμάτε;

Α) Γιώργος Βασιλείου (aka Στάθης Θεοχάρης)

Β) Λάκης Λαζόπουλος

Γ) Παύλος Χαϊκάλης

Δ) Ο Νίκος Ορφανός (use google)

Ε) Λουί ντε Φινές

7. Ποιον από τους παρακάτω τραγουδιστές προτιμάτε;

Α) Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Β) Στάθης Δρογώσης

Γ) Σταμάτης Κόκοτας

Δ) Κωστής Μαραβέγιας

Ε) Γιώργος Νταλάρας

8. Πόσο συχνά πηγαίνετε στην εκκλησία;

Α) Σε όλες τις μεγάλες γιορτές

Β) Μόνο όταν υπάρχει λόγος που να εξυπηρετεί τα συμφέροντά μου

Γ) Πολύ συχνά

Δ) Το Β

Ε) Όποτε με καλούν

9. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τουριστικός προορισμός

Α) Η Καλαμάτα

Β) Η Βενεζουέλα

Γ) Η Αγιά Σοφιά

Δ) Τσάμπα να `ναι κι όπου να `ναι

Ε) Η Κρήτη

Αποτελέσματα (μην κλέψετε και τα δείτε πριν κάνετε το τεστ):

Αν έχετε επιλέξει περισσότερα Α: Η ψήφος δεν είναι ντροπή (εκτός κι αν είναι Χρυσή Αυγή). Απορώ, όμως που το παίζετε και αναποφάσιστοι. Η λατρεία σας για το ευρώ και οι μαζοχιστικές σας τάσεις δεν κρύβονται αγαπητοί φίλοι. Είστε καραμπινάτοι ψηφοφόροι της ΝΔ. Εναλλακτικές επιλογές: ΛΑΟΣ, Ποτάμι.

Αν έχετε επιλέξει περισσότερα Β: Λέτε για τους δεξιούς, αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω… Τι αναποφάσιστοι και μαλακίες. Είστε ψημένοι να ψηφίσετε Αλέξη, απλώς φοβάστε λίγο την ευθύνη μην τον ψηφίσετε και τελικά τα σκατώσει. Χαλαρώστε, όμως και ρίξτε το στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι το πεπρωμένο σας. Εναλλακτικές επιλογές: ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Αν έχετε επιλέξει περισσότερα Γ: Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά είστε ολίγον… ψεκασμένοι. Το έγκυρο και αλάνθαστο τεστ, σας οδηγεί καρφωτούς στο να ψηφίσετε ΑΝΕΛ. Αν πάλι δεν θέλετε να ψηφίσετε κόμμα που θα συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε… Εναλλακτικές επιλογές: ΛΑΟΣ, Τελεία.

Αν έχετε επιλέξει περισσότερα Δ: Ναι, σ` εσένα με το σακίδιο μιλάω. Μην κάνεις τον ανήξερο. Είσαι τόσο απολιτίκ που καταντάς επικίνδυνος, αλλά τι να σε κάνω; Έπρεπε να σε εντάξω στο τεστάκι μας. Να το πάρει το Ποτάμι λοιπόν… Εναλλακτικές επιλογές: ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, Κίνημα, Νέα Δημοκρατία κλπ.

Αν έχετε επιλέξει περισσότερα Ε: Εσείς μιλάμε ότι είστε τρελά άτομα, αλλά βασανισμένα. Οι γονείς σας δεν έχουν ψηφίσει τίποτα άλλο από ΠΑΣΟΚ, εσείς στις προηγούμενες εκλογές ψηφίσατε ΔΗΜΑΡ και τώρα βρίσκεστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. ΠΑΣΟΚ, ΓΑΠ ή ΔΗΜΑΡ. Σε αυτό, λυπάμαι, ούτε το δικό μας τεστ έχει απάντηση. Δεν θα τρελαθούμε εμείς για να βρείτε εσείς τι θα ψηφίσετε. Πάντως, σκεφτείτε και τη λύση του Βασίλη Λεβέντη. Ίσως σας βγάλει από το αδιέξοδο και δεν θα έχετε και βάρος στη συνείδησή σας. Εναλλακτικές επιλογές: Ποτάμι, ΣΥΡΙΖΑ

  • Να διευκρινίσουμε πως ζητήσαμε και από το ΚΚΕ να μπει στο τεστ, αλλά αρνήθηκε. Ασφαλώς, δεν μπορούσαμε παρά να σεβαστούμε το μοναχικό δρόμο που έχει διαλέξει και που δεν θα οδηγήσει ποτέ στην επανάσταση.

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]