Ο Τζόνι Ντεπ, πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε ως Ντόναλντ Τραμπ σε ένα βίντεο για το Funny or Die, σατιρίζοντας την υποψηφιότητα του Αμερικανού μεγιστάνα για το αξίωμα του Προέδρου. O ηθοποιός δεν ήθελε απλά να κάνει τον κόσμο που θα δει την ταινία να γελάσει, αλλά να δείξει τι μπορεί να σημάνει για την Αμερική η εκλογή του Τραμπ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Channel 5, στο Λονδίνο, είπε χαρακτηριστικά: «Αν ο Τραμπ εκλεγεί Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, από μία ιστορική πλευρά, μπορεί να είναι και συναρπαστικό. Επειδή θα δούμε τον πραγματικό τελευταίο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν θα υπάρξει άλλος μετά από αυτό».

Εκτιμά πάντως ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα κερδίσει τις εκλογές και έτσι θα γλιτώσουν από κάτι… συναρπαστικό τόσο οι Η.Π.Α όσο και ο πλανήτης.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X