Η φράση αυτή ήταν ίσως από τις ευγενικότερες που εκτοξεύτηκαν προς τον κ. Στουρνάρα ο οποίος αποφάσισε να φύγει από το Υπουργείο Οικονομικών με τα πόδια και μάλιστα σε μέρα όπου έχουν διοργανωθεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Ο κ. Στουρνάρας και παρά τον κόσμο ο οποίος ουσιαστικά τον στόλισε κανονικότατα επέλεξε να κοιτά το τελευταίο μοντέλο του υπερκινητού του χαζεύοντας ως φαίνεται τα τελευταία μέτρα που θα πάρει. Χωρίς ίχνος ντροπής ή φόβου ο κ. Στουρνάρας το έπαιξε χαλαρός και ωραίος που κάνει την βολτούλα του στο κέντρο βέβαια συνοδευόμενος από 5 φουσκωτούς και 2 διμοιρίες. Γιατί έτσι είναι οι μάγκες. Βέβαια είχε την ατυχία πάνω στην απόλυτη νιρβάνα του να τον διακόψει η φωνή μιας κυρίας που φαίνεται να του φωνάζει «Τί περιμένεις; Την Εξαθλίωσή μας; Να μας εξαθλιώσεις θες;»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X