Η ομάδα του Booze, με την υποστήριξη του resident dj Lø, διοργανώνει για πρώτη φορά ένα Electronic dance event στους χώρους του Booze:UPstairs.

Την Παρασκευή 19/2 το Τechnit έρχεται να δώσει έναν πιο ηλεκτρονικό αέρα στη Κολοκοτρώνη με djsets από τους γνωστούς άγνωστους της αθηναϊκής υπόγειας σκηνής:

– Stv27
soundcloud.com/stv27

– Pedro

– Lø
soundcloud.com/loovthejungle

KNIGHT HUSSEiNi

Μόνο για το πάρτι, Τechnit ποτό = 5€. Ζητήστε το στο μπαρ.

FACEBOOK EVENT:
www.facebook.com/events/509223355924083

Με την υποστήριξη του www.3pointmagazine.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X