Κάλεσμα σε αντιφασιστική δράση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής απευθύνει η φεμινιστική κίνηση Καμία Ανοχή.

Καλεί τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρών στα δικαστήρια και να μην αφήσει μόνη της τη Μάγδα Φύσσα, η οποία επί σειρά ετών δίνει σταθερά το παρών, πολλές φορές μόνη, και αγωνίζεται για την καταδίκη των φασιστών. “Αύριο στον Κορυδαλλό, την επόμενη εβδομάδα στο Εφετείο”, είναι το μήνυμα της συλλογικότητας.

Αναλυτικά το κάλεσμα

Σήμερα ξεκίνησαν οι απολογίες των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Από τις Μανάδες της πλατείας Μαΐου (Asociación Madres de Plaza de Mayo) στην Αργεντινή, που για χρόνια συγκεντρώνονταν στην πλατεία κρατώντας φωτογραφίες των “εξαφανισμένων” παιδιών τους από τη χούντα του Βιντέλα, και απαιτώντας δικαιοσύνη, μέχρι τη Μάγδα Φύσσα, που τέσσερα χρόνια βρίσκεται καθημερινά στα δικαστήρια ζητώντας την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και των δολοφόνων του γιου της, η κλωστή που μας ενώνει είναι η αγάπη κι η απώλεια, η πίστη στη ζωή και στην ελευθερία, ο επίμονος αγώνας ενάντια στη λήθη και στο θάνατο, η αταλάντευτη στάση απέναντι στο φασισμό και σε ό,τι τον γεννά.

Μέχρι τα δάκρυα να γιάνουν και να γίνουν δάκρυα χαράς,
Πάντα Φεμινίστρια και πάντα Αντιφά.

(η φωτογραφία από τη στιγμή που περνά μπροστά της ο Ρουπακιάς, ο δολοφόνος του γιου της)

Η Καμία Ανοχή απευθύνει κάλεσμα αντιφασιστικής δράσης, να μη μείνει μόνη η Μάγδα Φύσσα, να γεμίσουμε το δικαστήριο τις ημέρες των απολογιών των χρυσαυγιτών δολοφόνων, να στείλουμε τους φασίστες δολοφόνους και τα αφεντικά τους στη φυλακή και το φασισμό στο διάολο.

Αύριο στον Κορυδάλλο, την επόμενη εβδομάδα στο Εφετείο. ‘Ώρα έναρξης: 9:00 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακολουθήστε το Golden Dawn Watch

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X