Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, ο συνθέτης και τραγουδοποιός Πάνος Μαλαχιάς και ο κωμικός ηθοποιός Θοδωρής Τσουανάτος ενώνουν τις δυνάμεις τους …και σας προσκαλούν στην σκηνή του “Ρυθμός Stage”, όπου θα γίνει του «Τραγουδιού το κάγκελο»!!!

Μια μουσικο-θεατρική παράσταση υβρίδιο, με μουσικές από Παύλο Σιδηρόπουλο, Chris Isaak, Θάνο Μικρούτσικο, Σωκράτη Μάλαμα ως τον Βασίλη Τσιτσάνη αλλά και προσωπικά τραγούδια του Πάνου, με χιουμοριστικές πινελιές, αυτοσχεδιασμούς και παρεμβάσεις από έναν μετρ του stand up comedy – τον Θοδωρή.

αφίσα

Παίζουν:
Πάνος Μαλαχιάς – κιθάρα, φωνή
Θοδωρής Τσουανάτος – φωνή
Αλέξανδρος Καραμπίλας – κιθάρα, μπουζούκι
Δημήτρης Γεωργόπουλος – μπάσο
Στέφανος Σταυριανός – τύμπανα

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015
Ώρα έναρξης 21:00
Είσοδος: 10 Ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
Διεύθυνση:
Ρυθμός Stage Μουσική Σκηνή
Μαρίνου Αντύπα 38 Ηλιούπολη
Τ: 210-9750060
Panos Website:
http://www.panosmalahias.com

Panos Facebook page:
https://www.facebook.com/panos.malahias

Thodoris Facebook page:
https://www.facebook.com/Thodoris-Tsouanatos-196960200437591

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X