“Όλοι εμείς που ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο, που πιστεύουμε στην αλληλεγγύη και τους κοινούς αγώνες, όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε για ένα υγιές, φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, ανταμώνουμε στις 27 του Σεπτέμβρη στην Ιερισσό Χαλκιδικής”. Με αυτό τον τρόπο ξεκινά το βίντεο για τη μεγάλη συναυλία που θα γίνει ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Οι αγωνιστές της Χαλκιδικής μετά το δεκαήμερο κάμπινγκ στο βουνό, επιστρέφουν με νέα δυναμική δράση!


Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια