Έκκληση για βοήθεια και αλληλεγγύη

Το Γηροκομείο Αθηνών έχει για άλλη μια φορά ανάγκη τη βοήθειά μας. Το πρωινό των παππούδων και των γιαγιάδων αντιμετωπίζει πλέον κάποιες ελλείψεις λόγω των οικονομικών δυσχερειών του ιδρύματος. Όποιος ενδιαφέρεται να συνεισφέρει σας πληροφορούμε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη στα παρακάτω είδη:

Ελληνικός καφές, Φρυγανιές, Ζάχαρη, Βιτάμ, Μαρμελάδες, Μερέντα.

Μπορείτε να παραδίδετε τη δωρεά σας στο Γηροκομείο, λεωφ.Κηφισίας 137, είσοδος και πάρκινγκ από την πλαϊνή οδό Λάμψα.

Σας ευχαριστούμε θερμά,
Οι εθελοντές του Γηροκομείου

 

Το είδαμε πρώτα εδώ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X