Κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει με ρούχα και κυρίως αντρικά απευθύνει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Λέρου. Όπως αναφέρει οι ανάγκες είναι τεράστιες, καθώς φιλοξενούνται πάνω από 1.000 πρόσφυγες στο νησί.

Η έκκληση:

Αλληλέγγυοι φίλοι μας. Στο ΠΙΚΠΑ Λέρου αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται 110 άνθρωποι και στο χοτσποτ περίπου 1000. Δίνουμε διαρκώς ρούχα και οι ανάγκες είναι συνεχείς.

Έχουμε μεγάλη έλλειψη από ανδρικά, κυρίως μπλούζες και παντελόνια μικρά.

Επειδή πάντα με την αλληλεγγύη αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες, απευθυνόμαστε πάλι σε σας, για να καλύψουμε αυτή την ανάγκη.

Μπλούζες ανδρικές (σε καλή κατάσταση) και παντελόνια ανδρικά θα ντύσουν βρεγμένους και θα ζεστάνουν καρδιές.

Η αλληλεγγύη θα νικήσει.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X