Επ’ αόριστον αποχή από τα μαθήματά τους αποφάσισαν οι γονείς των παιδιών του δημοτικού σχολείου της Κιμώλου καθώς, όπως καταγγέλλουν, παρά τις εκκλήσεις το σχολείο λειτουργεί με μόνο έναν δάσκαλο.

Με μόνο έναν δάσκαλο λειτουργεί το δημοτικό σχολείο της Κιμώλου, που διαθέτει έξι τάξεις για 20 μαθητές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των γονιών των μαθητών του σχολείου, παρά τις εκκλήσεις που έχουν γίνει στους αρμόδιους φορείς, το διθέσιο σχολείο μέχρι και σήμερα παραμένει με έναν δάσκαλο και οι μαθητές θα απέχουν από τα μαθήματά τους.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΜΩΛΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS

Έχουμε φτάσει 6 Οκτωβρίου και μας βρίσκει με έναν μόνο δάσκαλο για έξι τάξεις σε ένα σύνολο 20 παιδιών στο 2/θ Δημοτικό Σχολείο Κιμωλου.

Οι μέχρι στιγμής ενέργειες μας έχουν αποβεί ακαρπες και χωρίς καμία ανταπόκριση από τους αρμόδιους φορείς.

Κατόπιν Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμονων ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασιζουμε την επ’αοριστον αποχή των παιδιών μας (μαθητές δημοτικού και νηπιαγωγειου) από τα μαθήματα με πάγιο αίτημα μας την κάλυψη των εκπαιδευτικών που προβλέπονται βάσει νόμου στο 2/θ Δημοτικό Σχολείο Κιμωλου.

Είμαστε αποφασισμενοι να συνεχίσουμε και σε περαιτέρω ενέργειες μέχρι να ικανοποιηθουν τα αιτήματα μας.

Οι γονείς
Των μαθητών του 2/θ Σχολείου Κιμωλου

*Από το thepressproject

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια