Το βιντεάκι Το Ελικόπτερο Τώρα Ξεκινάει σατιρίζει με φαντασία, και φυσικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας, το βίντεο της ΝΔ όπου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, παίζει τον σωτήρα που ξεκινά να μας σώσει. Με τις ανάλογες προσθήκες δημιουργείται ένα βίντεο που προτρέπει τον κόσμο να στείλει τον Σαμαρά για νέο ξεκίνημα αλλού μπαίνοντας στο ελικόπτερο όπως είχε κάνει και ο πρόεδρος της Αργεντινής λίγα χρόνια πριν.

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια