Κρατηθείτε. Περιμέναμε περισσότερο από ένα χρόνο για την τελευταία σεζόν της αγαπημένες σειράς επικής φαντασίας «The Game of Thrones» και όσο ο καιρός πλησιάζει για την προβολή του πρώτου επεισοδίου τόσο περισσότερο ανυπομονούμε.

Η HBO φρόντιζε όλο αυτό  τον καιρό να μας τροφοδοτεί με ψίχουλα teaser και μικρών σκηνών. Αλλά σήμερα, αποφάσισε να μας δώσει μια μεγαλύτερη δόση από την τελευταία πολυαναμενόμενη σεζόν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια