Ο Ροναλντίνιο αποφάσισε να αλλάξει σταθμό στην καριέρα του, αφήνοντας της Ατλέτικο Μινέϊρο στα 34 του χρόνια. Ο Ρόνι από το 2012 κατέκτησε ένα Σούπερ Καπ, ένα πρωτάθλημα και ένα Copa Libertadores με τους “ασπρόμαυρους”.

Αυτά είναι όμως λεπτομέρειες μπροστά στις στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας που τους χάρισε. Θέλοντας να πει ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, έφτιαξε ένα video με τις καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα της Ατλέτικο.

Λίγη δόση Ροναλντίνιο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Απολαύστε υπεύθυνα.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X