ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 8 ΜΑΡΤΗ

To αυτοδιαχειριζόμενο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιστερίου σε συνεργασία με την ομάδα αφήγησης «Παραμυθανθός» σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή παράσταση αφήγησης λαϊκών παραμυθιών όπου εγκιβωτίζονται αληθινές μαρτυρίες κακοποιημένων γυναικών – θυμάτων trafficking, με τίτλο:

Η ΨΕΙΡΑ – Ετούτο το κελί είναι χρωματιστό, ο πόνος ντύνεται αρώματα και φτιασίδια. 

Η παράσταση «Η ΨΕΙΡΑ» αποτελεί προϊόν έρευνας και καταγραφής αληθινών ιστοριών κακοποιημένων γυναικών, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σας περιμένουμε, την Τετάρτη 8/3 ώρα 20:00 στο Πλατεία Καφέ (στάση μετρό Πλ. Περιστερίου).

Στην εκδήλωση συλλέγουμε σχολικά είδη για τα προσφυγόπουλα και φάρμακα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X