Πάρτυ απ΄ το… waterμέλλον για την πολιτιστική λέσχη Εξαρχείων την Παρασκευή (16/10) στο Σύλλογο Αρχαιολόγων.

Το Καρπούζι γιορτάζει την επιστροφή του! Η δεύτερη σεζόν πολιτιστικής δραστηριότητας ξεκινάει την Παρασκευή 16/10 με το πάρτι μας στον κήπο των Αρχαιολόγων. Προβολές, εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικών θα μας μυήσουν στην τέχνη που τοποθετείται ως κάτι περισσότερο από έκθεμα.

Η γιορτή μας αποτελεί παράλληλα ένα κάλεσμα σε νέους καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες που θέλουν να προσθέσουν πλευρές σε όσα το Καρπούζι πρεσβεύει.

callforartists

Το Καρπούζι δημιουργήθηκε για να “δροσίσει” τις μέρες και τις νύχτες στο κέντρο της Αθήνας με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις επάνω σε κοινωνικοπολιτικά και άλλα σύγχρονα ζητήματα. Η αυτοδιαχείριση, η συλλογική συμμετοχή και η προώθηση της τέχνης ως πολιτικής έκφρασης στην καθημερινότητα είναι οι βασικές μας αρχές.

Ελάτε να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε και να δημιουργήσουμε.

Ώρα προσέλευσης: 9:00 μμ

To event στο FB

karpouzi

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια