Έβαζε μέικ απ και προσπαθούσε να καλύπτει τις μελανιές στο πρόσωπο. Είχε βαρύ χέρι ο μαλάκας! Κάθε φορά υποσχόταν ότι θα τον εγκαταλείψει μα έπρεπε πρώτα να βρει δουλειά και καρδιά και αντοχή. Η ψυχή όταν είναι ρημαγμένη δύσκολα παίρνει τα πάνω της. Κι εκείνη είχε πολλά τατουάζ ζωγραφισμένα σε όλο το σώμα. Είχε βαρύ χέρι ο μαλάκας! Είχε και πειθώ. Την είχε πείσει πως πάντα έφταιγε εκείνη.

Δεν άνοιξε ποτέ το στόμα της να ζητήσει βοήθεια. Δεν άπλωσε ποτέ το χέρι να βρει αποκούμπι. Δεν της πρότεινε και κανείς το δικό του. Οι γείτονες άκουγαν τις κραυγές της τα βράδια μα δεν ήταν δική τους υπόθεση. Πού να μπλέκεις τώρα! Και κάπως έτσι απέκτησε τα μόνιμα τατουάζ στο πρόσωπο και στο σώμα. Τα άλλα την πείραζαν περισσότερο. Κι ας ήταν αόρατα. Αυτά πονούσαν βαθιά.

Εδώ και μέρες οι γείτονες δεν ακούν τις κραυγές της. Σκέφτονται πως μάλλον θα μετακόμισαν. Θα ησυχάσει το κεφάλι τους. Δεν άκουσαν τη σειρήνα του ασθενοφόρου την Πέμπτη τα ξημερώματα.

Είχε βαρύ χέρι ο μαλάκας! Είχε και κουζινομάχαιρο κρυμμένο στο κομοδίνο…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια