Ο φωτογράφος Alex Bartsch περιπλανήθηκε στο Λονδίνο φωτογραφίζοντας τοπία τα οποία αποτέλεσα εξώφυλλα παλιών και αγαπημένων του ρέγγε βινυλίων.

Το πρότζεκτ του λέγεται «Covers» και όπως εξηγεί ο δημιουργός του πέρασε δεκάδες ώρες περιπλανώμενος στο Λονδίνο και ψάχνοντας τα τοπία των εξώφυλλων των βινυλίων που είχε στα χέρια του με την πολύτιμη βέβαια βοήθεια του Internet.

«Τα περισσότερα τοπία δεν έχουν αλλάξει και πολύ με τα χρόνια» λέει ο Bartsch. Μόνο μερικά από τα εξώφυλλα των βινυλίων που κατείχε δεν μπόρεσε να τα βρει ποτέ, καθώς μάλλον την θέση τους έχουν πάρει πολυκατοικίες και σουπερμάρκετ.

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X