Μία πολύ τρυφερή διαφήμιση της ασφαλιστικής εταιρείας”MetLife”, μας δείχνει όλες τις θυσίες που καλείται να κάνει κάθε γονιός για να εξασφαλίσει το μέλλον του παιδιού του.

Ενώ ο πατέρας ισχυρίζεται στην μικρή του κόρη ότι έχει μία καλοπληρωμένη δουλειά, λεφτά, χρόνο και ότι είναι ευτυχισμένος, αυτή ξέρει ότι της λέει ψέμματα και ότι κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη η ίδια. Στο τέλος όμως ανταμείβεται. Εξάλλου ποιος γονιός δεν προτιμά να «θυσιάσει» τη δική του ευτυχία για να εξασφαλίσει το μέλλον και την ευτυχία του παιδιού του;

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια