Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαντής βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των αγωνιστών κατοίκων της Χαλκιδικής στις Σκουριές, έχοντας δηλώσει πολλές φορές την αντίθεσή του στην πραγματοποίηση της εξόρυξης χρυσού.

Ανήμερα της συμπλήρωσης τεσσάρων χρόνων από την επέμβαση των ΜΑΤ στο χωριό της Ιερισσού, έγραψε σήμερα σε ανάρτησή στη σελίδα του στο Facebook:

“Σαν σήμερα,πριν λίγα χρόνια σε ένα χωριό της Χαλκιδικής,γίνεται εισβολή χωρίς έλεος, με όπλα,με χημικά ακόμη και μέσα στο σχολείο, με την αιτιολογία ότι εκεί ζει ο πυρήνας των αντιδρώντων στην εξόρυξη του ” κάθε κόστους”.

Σήμερα εκτός απο ημέρα μνήμης,πρέπει να είναι και μέρα που να μας θυμίζει πως μας ενώνει το κοινό πρόβλημα της μη αναστρέψιμης καταστροφής της περιοχής μας απο την εξόρυξη χρυσού.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην Χαλκιδική.

Άμεση απαλλαγή των διωκόμενων.

Άμεση παύση των παράνομων εργασιών στις Σκουριές και αποκατάσταση της περιοχής”.

 

Διάβασε εδώ, τη συνέντευξη που μας είχε δώσει παλιότερα:

Γιώργος Μπαντής: Οι αθλητές μπορούμε να έρθουμε κοντά στην κοινωνία

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X