Ένας άνδρας, ενώ χασμουριέται και χαζεύει την εφημερίδα του στην αυλή του σπιτιού του, πετάει ένα μπουκάλι στο δρόμο σαν να μην τρέχει τίποτα. Κανείς όμως δεν δικαιούται να πιστεύει πως ότι αφορά το περιβάλλον δεν επηρεάζει τη ζωή του ίδιου. Σε ένα αστείο σποτ, χρησιμοποιώντας την έννοια της υπερβολής, η WWF προσπαθεί να δείξει πως «όλα επιστρέφουν σε σένα». Τόσο η σκεπτόμενη οικολογική συμπεριφορά, όσο και η απερίσκεπτη, έχουν συνέπειες που αφορούν το επίπεδο ζωής του καθενός μας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X