Ένας σύγχρονος αστικός μύθος λέει πως υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων σε αυτό τον κόσμο: αυτοί που λατρεύουν το Game of Thrones και αυτοί που δεν το έχουν δει. Η πρώτη κατηγορία, λοιπόν, πέρασε ένα αρκετά ισχυρό σοκ λίγες μέρες πριν, καθώς στο προτελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, παρακολούθησε μία αναπάντεχη εξέλιξη.

Το ξεκλήρισμα της οικογένειας Σταρκ σε έναν από τους πιο καταστροφικούς γάμους στην ιστορία της τηλεόρασης, έφερε πανικό, σοκ, ένταση και κλάμα στους φανατικούς οπαδούς της σειράς, οι αντιδράσεις των οποίων υπήρξαν απολαυστικές. Το επεισόδιο μάλιστα βαθμολογήθηκε με άριστα από το κοινό. Σε δημοσκόπηση του IMDB σε σύνολο 6.700 ψήφων οι χρήστες βαθμολόγησαν το προτελευταίο επεισόδιο με 9,8 με άριστα το 10, μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες που πήρε ποτέ επεισόδιο σειράς.

Ιδού λοιπόν κάποιες από τις αντιδράσεις των θεατών:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια