Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ, 1 Οκτωβρίου, η συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι απ΄αυτούς που βρέθηκαν στη συναυλία, ο γνωστός δημιουργός αισθάνθηκε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη να δηλώσει:

«Αισθάνομαι περήφανος που τους γονείς μου τους λένε Μαρία και Μανώλη κι όχι Μανώλη κι Μανώλη».

Η δήλωσή του σχολιάστηκε κι από την Πάολα Ρεβενιώτη, η οποία έγραψε στο Facebook.

«Ο Σπανουδάκης χαίρεται πάρα πολύ επειδή οι γονείς του λεγόντουσαν Μαρία και Μανώλης και όχι Μανώλης και Μανώλης. Προσωπικά χεστήκαμε κύριε Σπανουδάκη…»

Ο Σπανουδάκης χαίρεται παρα πολύ είπε επειδή οι γονείς του λεγόντουσαν Μαρία και Μανώλης και όχι Μανώλης και ΜανώληςΠροσωπικά χεστήκαμε κύριε Σπανουδάκη

Gepostet von Παολα Ρεβενιωτη am Mittwoch, 2. Oktober 2019

Το είδαμε στο Antivirus

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X