Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε χτες την σκηνή του δημοφιλούς μουσικού φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι στο Σόμερσετ της Βρετανίας, για να παρακολουθήσει την συναυλία του συγκροτήματος Radiohead, η παρουσία των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Τομ Γιορκ αναφέρθηκε και στα πολιτικά τεκταινόμενα, καλώντας την Τερέζα Μέι να «κλείσει την πόρτα φεύγοντας». Εκείνη την στιγμή το πλήθος όχι μόνο χειροκρότησε τον τραγουδιστή αλλά ξεκίνησε να τραγουδά ρυθμικά το όνομα του ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν. Το «Oh Jeremy Corbyn» ξεκίνησε αυθόρμητα από το πλήθος σε προεκλογική ομιλία του Κόρμπιν και από τότε έχει γίνει σύνθημα για τους Βρετανούς υποστηρικτές του και όχι μόνο.

 

Διάβασε ακόμη:

Ο Thom Yorke για τη διαφορετικότητα και τη μοναξιά

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X