Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της καμένης κατάληψης Libertatia κυκλοφόρησαν στα μέσα δικτύωσης. Το πάλαι ποτέ νεοκλασικό κόσμημα της Θεσσαλονίκης το οποίο τελούνταν υπό κατάληψη και στο οποίο γινόντουσαν εκδηλώσεις, υπήρχαν βιβλία και ζωή είναι τώρα ολοσχερώς κατεστραμμένο από τους φασίστες. Οι εικόνες θλιβερές…

Σημειώνεται ότι σε βίντεο που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας αποτυπώνεται η φασιστική επίθεση στην κατάληψη LIBERTATIA, επίθεση από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν η κατάληψη.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X