Κερνούν μεζέδες, στα δύο ποτά το τρίτο και βάζει μουσικές η Βάσια Ρεντούμη, ραδιοφωνική παραγωγός από toradiofono.gr

To Koνσερβοκούτι είναι μεζεδοπωλείο – εστιατόριο και λειτουργεί χωρίς αφεντικά. Είναι φτηνό και ποιοτικό. Αποτελεί ένα πείραμα μέσα στην κρίση που εξελίχθηκε σε ένα βιώσιμο εγχείρημα που έχει αγαπηθεί από τα Εξάρχεια, αλλά και από κόσμο άλλων περιοχών. Βρίσκεται στις οδούς Ιπποκράτους 148 & Βατατζή και αν το επισκεφθείς μία φορά σίγουρα θα θες και άλλη.

Ίσως να το έχεις ήδη κάνει, αν βρέθηκες πρόσφατα στην μουσική βραδιά “Μετά Ρακής Trilogy – Μουσικές Επιλογές από τη Vasia Redoumi” και στην παρουσίαση του κόμικ του Νίκου Μηλιώρη DJSMO’48.

 

kon

 

Περισσότερα για το Κονσερβοκούτι εδώ.

Περισσότερα για toradiofono.gr εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X